Cum cumpăr?

Comandă online – 24 de ore din 24, 7 zile din 7

Pasul 1 – Identificarea automobilului

Identificarea masinii se face foarte simplu. Selectaţi marca autoturismului pentru care doriţi să faceţi căutarea folosind meniul din stânga.

Pasul 2 – Selectarea modelului de autoturism

După selectarea marcii dorite, in meniul principal se va deschide subcategoria cu tipurile de autotursime din gama selectata de Dvs. Urmariti poza sau descrierea autoturismului dorit si selectati-l dand click pe imagine.

Pasul 3 – Adaugă piesa în coşul de cumpărături

După identificarea produselor acestea trebuiesc adaugate în coşul de cumpărături pentru a putea fi comandate, apăsând butonul "Adaugă în coş". Conținutul coșului de cumpărături trebuie analizat cu atenție înainte de plasarea comenzii. Puteți renunța la un articol prin apăsarea pictogramei [x] plasate pe fiecare rând, chiar dupa denumirea produsului.

Pasul 4 – Plasează comanda

Comanda se poate plasa fie ca vizitator ( nu este nevoie sa creati un cont pe siteul nostru)

Comanda telefonica

Puteti plasa o comanda telefonica la numerele de telefon afisate in site. Programul nostru de lucru este de Luni pana Vineri, orele 08:00-16:00.

Comanda prin e-mail

Puteti plasa o comanda trimitand un e-mail la info@scutmotor.org

 

Cerere oferta pret

Daca nu gasiti produsul dorit in catalogul nostru online puteti plasa o cerere de oferta, completand formularul de conact. Dupa ce trimiteti cererea de oferta pret, in cel mai scurt timp, veti primi un e-mail cu oferta noastra. Puteti transforma o cerere oferta pret in comanda ferma, dand reply la e-mail-ul pe care l-ati primit cu oferta noastra sau folosind unul din numerele de telefon

Va multumim!

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare.

Mai multe detalii