Protecția datelor

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

SC. Scut Protection SRL. este operator de date cu caracter personal inscris la ANSCDCP.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC. Scut Protection SRL. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: ACTIVITATE COMERCIALA – EMITEREA DE FACTURI, AVIZE DE TRANSPORT PENTRU EXPEDIEREA MARFURILOR.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare inregistrarii ca si client si emiterea documentelor fiscala. Refuzul dvs. Determină anularea comenzii si nelivrarea produselor solicitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Persoanelor vizate si dupa caz, autoritatilor de justitie si politie in caz de nereguli.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC. Scut Protection SRL. ? □DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SERVICIUL RELATII CLIENTI. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră NU vor fi transferate în alte state din strainatate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

Masurile luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal

  • Potrivit Ordinului 52/2002 privind masurile minime de siguranta cu privire la asigurarea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal, scutmotor.org a implementat acest sistem de securitate:
  • Autentificarea utilizatorului se face printr-o conexiune securizata (SSL). Utilizatorii se conecteaza pe pagina de internet a siteului scutmotor.org, utilizand nume utilizator si parole individuale.
  • Tipul de autentificare: SSH, Secure shel. Siteul este securizat cu certificat de securitate SLL (toate datele transmise sunt criptate) pentru ca datele dumneavoastra sa ramana in siguranta. Colectarea datelor dumneavoastra se face pe interfata pagina de internet securizata SSL.
  • Executia copiilor de siguranta: se executa copii de siguranta parolate. Computerele si terminalele de acces sisteme desktop cu sistem de operare windows/linux sunt protejate si parolate.
  • Fisierele de acces: Accesarea datelor personale de catre persoanele autorizate se logheaza in fisiere de log.
  • Sistemele de telecomunicatii: accesul la sistemele de telecomunicatii se realizeaza controlat de aplicatii / sisteme de tip firewall;
  • Folosirea computerelor: Accesul sistemele de calculatoare se face numai pe baza de nume utilizator si parole individuale.
  • Imprimarea datelor: Imprimarea datelor nu se realizeaza decat de persoana autorizata, in cazuri cerute de lege.
  • Instruirea personalului: Personalul va lua la cunostinta politica de confidentialitate al Operatorului si intructiunile cu privile la confidentialitatea si procesul de prelucrare a datelor cu caracter personal, precum si masurile de siguranta cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
  • Accesul la datele din server este permis numai operatorului si se face numai prin parola securizata.
    Schimbarea periodica a parolelor de acces. Datele sunt stocate pe partitii parolate.