Scut motor metalic Skoda Octavia Tour

Scut motor metalic Skoda Octavia Tour
  • Marca auto: Skoda
  • Tip auto: Skoda Octavia
  • Garantie: 24 luni

Descriere

Scut motor metalic Skoda Octavia Tour

Tabla de oțel: 2 mm
Scutul protejeazã atât motorul cât și cutia de vitezã.
Este prevãzut cu fereastrã de vizitare pentru baia de ulei.

Piesa este nouã și se potrivește perfect pentru toate tipurile de motorizãri de Skoda Octavia Tour.

Pret:290 lei

 

- confecționat din tablă de oțel, protecție anticorozivă, vopsit în câmp electrostatic.

Produsele au garanție 24 luni!

   Scutul motor se livrează impreună cu șuruburi, piulițe, cleme și toate accesoriile pentru montare și nu necesită modificări ulterioare pentru a putea fi montat pe mașină.

   De asemenea, scutul este perfect adaptat mașinii dumneavoastră, montarea fiind extrem de facilă, întrucât toate spațiile de prindere sunt deja aplicate de către fabricantul vehiculului pe caroserie.

   Scuturile au rolul de a proteja partea de dedesubt a mașini, baia de ulei și cutia de viteze, însă și restul elementelor și accesoriilor supuse factorilor externi care ar putea pune în pericol siguranța mașinii dvs.

   Toate produsele comercializate de firma noastră sunt noi și au certificate de garanție și declarație de conformitate, ele respectând întocmai specificațiile tehnice ale producătorilor.

COMANDAȚI LA NUMARUL DE TELEFON - 0744-850-318

   Vă recomandăm folosirea scutului metalic motor pentru a evita incidentele neplăcute căuzate de lovirea baii de ulei a autoturismului dvs. Puteți face o economie importantă asigurând o protecție suplimentară compartimentului motor.

   Folosind scutul metalic pentru motor reduceți semnficativ defecțiunile cauzate de praful și noroiul ce intră în zona motorului.

   Anumite tipuri de caroserii automobile au scut de motor separat de cel de cutie, în cazul acestor caroserii achiziția acestor accesorii se face separat. (separat scutul de cutie, separat scutul de motor).

   Imaginile produselor sunt cu titlu informativ. In funcție de model, scutul conține traverse, urechi de prindere, șuruburi, etc., cât și instrucțiuni de montare.

Formular de comanda

@